Kina-historie.dk

Foredrag om Kina

Forstå Kina i det 21. årh.

Foredrag om Kinas historiske udvikling og aktuelle forhold tilbydes til foreninger, skoler, virksomheder m.v. Normalt vil et foredrag være på 2 * 45 min, men kortere eller længere forløb kan aftales.

Book jeres Kina foredrag:

Hvorfor er Kina anderledes?

Få en introduktion til grundpillerne i den kinesiske civilisation:
Yin-Yang, Daoismen, Konfucianismen og Legalismen

Hvordan blev Kina en økonomisk stormagt?

Få et historisk perspektiv på Kinas mere end 100-årige moderniseringsproces. Fra Qing-dynastiets fald i 1912, over Mao Zedongs kommunistiske utopi til Xi Jinpings Kina i dag.

Hvorfor er Kina nu Vestens fjende #1

Ikke siden 1960'erne har USA og Vestens forhold til Kina været SÅ negativt og fjendtlig som i dag. Hvad er baggrunden herfor og hvad handler den nye Kolde Krig om?
Andre emner... Evalueringer...

Priser fra 4.000 kr
for 2 * 45 min.

(Eksl. transport udenfor Hovedstadsområdet)

Kursisterne fortæller:

Evaluering af kursusforløb på Folkeuniversitet Kbh. feb-marts 2020
D. 17-03-2020 13:27:22

Otto Leholt formidler sin store viden om Kina på fremragende vis. Han forstår at trække de store linjer og kombinere det med megen detaljeret viden, så det store komplekse stof fremtræder overskueligt og elementært spændende. Undervisningen foregår i en afslappet stemning med plads til humor. Og så er jeg dybt taknemmelig for alt det materiale, som vi får, kvit og frit.
D. 13-03-2020 23:25:50

Du har lagt et meget stort arbejde i at få et meget omfattende materiale kogt ned til et fremragende undervisningsforløb, der bliver understøttet af gode plancher. Du har i forløbet mestret at koble historien til dagsaktuelle problemstillinger.
D. 17-03-2020 14:50:28

Det har været rigtig gode forelæsninger.En underviser som med stor viden og sin passion for emnet , var en stor oplevelse. Ønsker at kunne få disse forelæsninger gentaget.
D. 14-03-2020 17:25:21

Spændende forelæsninger. Kunne godt tænke mig endnu flere undervisningstimer. Underviser virker utrolig kompetent, har en fin humor og formidler på en behagelig og god måde. Dejligt at få tilsendt undervisningsmaterialet.
D. 14-03-2020 10:30:34

Fremragende foredragsrække, som jeg hver mandag har set frem til at deltage i. Supergode PowerPoints , som efter min mening ikke var overfyldt i og med emnerne blev klikket frem samtidig med de blev givet. Det har været utrolig værdifuldt, at man kunne finde alle PowerPoints og ikke mindst en masse andet baggrundsmateriale om Kina på hjemmesiden - noget som FUK bør praktisere i alle foredragsrækker. (..)Tak for dit store engangment og et godt og hyggeligt kursus, som har skærpet min interesse for Kina og den kinesiske kultur.